VÁLLALKOZÁS VEZÉRLŐ


A Digitalizáció az egyik legjelentősebb 21. századi feladat, a Vállalkozás Vezérlő a fejlesztéseivel erre a kihívásra ad azonnali választ. A leghatékonyabb működésért a komplex, modulárisan bővíthető keretrendszerünk felhasználási területe egyedülállóan széles, összeköti a hazai lakosságot, és az önkormányzati, valamint vállalkozói és edukációs szektorokat.

A Vállalkozás Vezérlő által létrehozott szoftvertermékek innovatív módon segítik a mikró, kis-, és középvállalkozások digitalizációs fejlődését, olyan eszközökkel, melyek eddig kizárólag a multinacionális vállalkozások számára voltak elérhetőek. Lehetőségük van alapvető ERP modulok használatára és elérik az egyedi iMarketing modult.

A szoftvertermékek aktívan vonják be használatukba az önkormányzatokat, melyek 21. századi, valóban megfizethető kommunikációjára és lakossági elérésre használhatják a külön számukra fejlesztett modulokat, kiváltva ezzel a drága és a lakosok felhasználói aktivitását nem motiváló városi applikációkat, egy országos rendszert létrehozva.

A rendszerbe beépített eKözpont modul ad lehetőséget a vállalkozások és önkormányzatok számára, hogy a lakosságot azonnal elérjék. Az eKözpontban a lakos/vásárló az vállalkozói információk mellett azonnal önkormányzati híreket is lát, sőt kommunikálni is képes, valamint a rendszeren belül számára ingyenesen elérhető szoftvert is használhatja, valamint edukációban vehet részt.

www.vallalkozasvezerlo.hu