FINANSZÍROZÁS - PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓK


A digitalizációs törekvések és a DESI Index növelése okán a Magyar Állam támogatást kínál a VINOP 1.2.1.-21 pályázati forrásban.

A pályázati forrás a kiírás szerint együttesen végrehajtandó eszközbeszerzési, valamint egyedi szoftverbeszerzést támogat, oktatással kiegészítve, kiegészítő beruházásként támogatja akár napelemes rendszer kiépítését is.

Az ERP Smartkey 10101 Kft. és az általa létrehozott vagy a jövőben a pályázat keretein belül létrehozni kívánt szoftverek mindenben megfelelnek a pályázat elvárásainak, használatukkal pedig drámaian csökken a felhasználó társaság adminisztrációja, tulajdonosi átláthatósága.

Mint a pályázat szállítói szeretnénk komplex megoldást adni a pályázat elkészítéséhez is, ezért pályázatíró partnerrel együtt szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Általános ajánlatunk szerint az egyes pályázók által igényelhető pályázati forrás fedezi a szoftver személyre szabását, bevezetését, valamint a pályázatírással kapcsolatos költségeit, valamint a pályázati csomag további tartalmát.

A pályázati csomag további tartalma:

A Pályázatról:
VINOP-1.2.1-21 Mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztéseinek támogatására 10 millió Ft – 629,3 millió Ft közötti támogatás 100%-os előleg lehívás lehetőség mellett ezúttal már Budapest kivételével a Közép-Magyarországi régióban is!

Támogatást igénylők köre:
Olyan KKV-k, amelyek:

Támogatható tevékenységek: (ERP Smartkey 10101 Kft. és együttműködő partnerei által szállítható megoldások pirossal szedve):

Pályázat benyújtási ideje: 2021. március 1-16.

Igényelhető támogatás: 10 millió Ft – 629,3 millió Ft

A támogatás mértéke:

Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Dél-Dunántúl: mikro vállalkozás 70% kisvállalkozás 70% Közép-Dunántúl, valamint Pest megye: mikro vállalkozás 55% kisvállalkozás 55% Nyugat-Dunántúl: mikro vállalkozás 45% kisvállalkozás 45%

Maximális elszámolható összköltség:

A projekt végrehajtására rendelkezésre álló időtartam: A VINOP-1.2.1-21 konstrukcióban a Támogatói Okirat hatályba lépését követően legfeljebb 24 hónap.