RÓLUNK MONDTÁK


1.
„Gyors és hatékony paraméterezés, hatalmas tapasztalat, nagyszerű szoftverek.”

MKIK

2.
„Az ERP Smartkey 10101 Kft-vel a jövőben még inkább tehetünk a versenyképes magyar gazdaságért.”

Kutasi Gábor, Nemzeti Közszolgálati Egyetem Intézetvezető

3.
Immáron egy éve partnere az ERP 21 a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének, a megújult webes elérhetőségünk és az azon belül működő egyedi rendszer segített abban, hogy a pandémia alatt is megfelelő működést garantáljunk.

Matyóka Zoltán Magyar Könyvelők Országos Egyesülete Elnök

4.
„Az ERP 21 egyedi, cégre szabott ERP rendszerei nagyban segítik a cégek napi munkavégzését, minden vállalkozás számára ajánlatosak. A jövőben pályázati partnerként, együtt segítjük a magyar vállalkozásokat.

Europ Assitance

5.
„Magasan kvalifikált, kiváló Szentgróti szoftvertermékek, a vállalati digitalizáció legfelsőbb fokán”

Baracskai József, Zalaszentgrót Polgármester

6.
„Pályázati megoldás szállítónk az ERP 21. A fejlesztés könnyű párbeszéden alapszik, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű lesz a saját cégemre szabott egyedi szoftver elkészítése.”

Plesz Miklós, Humannestor Tulajdonos

7.
„Gyors, pontos, profi!”

Orosz György, WNT Tulajdonos

8.
„Az ERP által készített vállalatirányítási rendszer hatalmas terhet vett le a cég minden kollégájáról az adminisztrációban, ezzel nagyban hozzájárult a cég növekedéséhez.”

Szorgos Szolár Kft.

9.
„A napi működés teljes átláthatóság lett megszervezve a bevezetett ERP rendszerrel, mely támogatja az értékesítést is, sokkal gyorsabban és naprakészebben dolgozhatunk, mint előtte.”

CIVIS Plast Kft.

10.
„Mintha ezer éve tüzépet vezetnének, minden úgy készül a fejlesztésben, ahogy a legjobb a cégemnek. Nagyon sok terhet fog levenni rólam, és a munkatársaimtól a rendszer használata.”

Vass és Társa Kft.

11.
„Minden feladat nyomon követhető a nekünk készített szoftverrel, és a rendszer kiváló működése miatt keletkező időt az ügyfelekre, növekedésre tudjuk fordítani.”

TBPC Bolt

12.
„Igen bonyolult működésünket egyedülálló módon támogatja az ERP rendszerünk, nem szabad félni a digitalizációtól, jó partnert kell találni, melyet az ERP 21-ben a Walter Group meg is talált.”

Walter Group

13.
„Kutatva sem találtunk megfelelő rendszert a cégünknek, ezért az ERP 21-vel fejlesztettünk. Épp a Korona-vírus járvány kezdetén lett készen, ezzel nagyban segítette, hogy a körülményekhez alkalmazkodva, zökkenőmentesen dolgozzunk. A munkatársak munkaidején közel 50%-ot spórol a rendszer, így javult a termelékenység, emiatt növekedni tudtunk.”

Agrolog Hungária Kft.

14.
„Már az első egyeztetésen látszott, hogy jó lesz az együttműködés. Számos területen automatizálhatunk a működésen, alig várom, hogy elkészüljön a cégemre szabott ERP rendszer.”

Euro Trucking Kft.

15.
„A pandémia alatt indultunk, és az alapoktól támaszkodtunk a szoftveres háttértámogatásra, a jó konyhán túl az átlátható beszerzés, működés a titok. Az utóbbi kettőhöz elengedhetetlen egy egyedi vállalat irányítási rendszer.”

Vidéki Ízek Kft.

16.
Szakmai egyeztetést folytatunk, mely igazán könnyed. A szoftver, melyet az ERP 21 létrehozott igen nehezen megvalósítható, de nekik sikerült.”

Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége

17.
„Kiváló ötletek, hozzáértés, makulátlan megvalósítás, nagy munkabírás, ha néhány szóban kell összefoglalnom az ERP 21-et.”

Kövesdi Zoltán, Innovációs és Technológiai Minisztérium, Főtanácsadó